Presenter

Necessär, Victoria's Secret/ Body mist & Body lotion "Love Spell", VS/ Nagellack, SinfulColors nr 982 "Be Happy"
 
Dom här sakerna fick jag av min kära vän Emma efter att hon var i Florida för ett tag sen. Är såå nöjd med allt! Tack så mycket Emma, love you ♥ ♥

Style inspiration: Nicky Hilton


Life's a beautiful thing


Prao

 
Hejhej! Sen i måndags tills igår har det varit prao, vilket har varit riktigt kul! Dom två första dagarna praoade jag och Wilma på en frisörsalong, på bilden ovan så ser ni resultatet efter att jag lockat Wilmas hår. Såå fina lockar! På tisdagen, som förövrigt började med att vi försov oss i någon timma hehe, så åkte vi ner till Karlstad för att praoa på MQ onsdagen till fredagen. Det har varit riktigt kul, dock fick vi riktigt ont i fötterna efter att ha gått i converse hela dagarna. Vi har hunnit med lite shopping också, har bland annat fått med mig en skinnjacka hem!
 
Det var lite om min vecka, hoppas att ni har haft det bra! Kram på er ♥

I love you


The Backyard Sessions

Åh, vad jag älskar Miley's covers på dom här låtarna. Hon är så sjukt fin och hennes röst är så underbar. ♥ Proud to be a smiler! 

black n white


Kissy Denim Leggings

Vill bara tipsa om dom här byxorna. Lätt dom bästa! Sitter tight vid låren och vid vaderna, plus att dom är jättesköna! Själv har jag dom svarta men skulle inte tacka nej till dom andra, hehe. Märket är i alla fall Dr. Denim och jag köpte mina på Nelly.com för 399:-.

My lovely friends


RSS 2.0