Resten

Här är resten av klippen från konserten. Åhh, det var så otroligt fint under Moments, Over Again & Little Things! Speciellt Little Things! Hela arenan (som ni ser i den videon är huuuur stor som helst, och det var bara halva!!!!) var fylld med bara röda och vita ljusstavar/appar på mobiler osv och det var inte alls många som skrek, utan alla sjöng med! Det var helt otroligt fint. ♥ Åh vad jag vill tillbaka!

Videos från konserten

Här är några videos från One Direction konserten, kommer lägga upp fler snart! Inte dom bästa videosarna (eller vad det nu heter haha..) men inte så lätt och filma när man hoppade och jaaa ;) haha. Kunde inte zooma in så mycket heller på kameran som jag använde, menmen! Konserten var i alla fall GRYM och jag inte fatta att det redan har gått två veckor.. Tiden går såå fort! Vill bara tillbaka haha.. ♥

Konserten

Vilken jävla kväll! Konserten var så himla grym och ååh vad kul jag hade!! Vill bara spola tillbaka allting, för åh vad bra den var!! Har inte fattat det än att jag faktiskt såg dom på riktigt, att jag var i samma rum som dom! Så himla sjukt. Plus att jag såg Louis & Niall utanför arenan innan konserten, haha så himla häftigt!! Och platserna var myycket bättre än vad jag trodde att dom skulle va! Satt på läkatare två, rad fyra.
Även om det blev lite för dyrt så var det ändå så himla värt! ÅH vad kul jag hade! :D
 
Bilderna är inte dom bästa, men det var inte så lätt att ta kort haha! Filmer kommer jag också lägga upp snart! (:
 
Någon mer som var där? :D
 

Summer feelings

 

One Direction 8 Maj

Den åttonde maj åker jag och Linnea till Stockholm för att se One Direction! Även om jag egentligen inte är ett fan så ska det bli såå kul och jag längtar så mycket! Endast 1 dag kvar nu, wehoooooo!! :) Svider dock i plånboken, men vafan. YOLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

helt jävla cp-lycklig


RSS 2.0