She can rock them high heel shoes, but she'd rather wear cowboy boots

Cowboy boots är så himla SNYGGT. Modellen, mönstret.. Skulle verkligen vilja ha ett par själv. Sååå snygga ♥

I Will Always Love You x 3

 
Favoriten är lätt originalet, alltså Dolly's version. Så himla mycket känslor liksom. I den videon uppträder hon på Bingolotto i Sverige, år 2002. Lite coolt faktiskt! Whitney's är också så sjuukt bra, hennes röst var ju så himla underbar! Och The Band Perry's version, mhhmh ♥♥ Så bra alla tre och låten är ju så fin.
 
 

Miley Ray Cyrus

 
Fick en fråga om vad jag tycker om Miley Cyrus nu och om hennes nya musikvideos, så jag tänkte svara på det genom ett inlägg. Och det här är MIN åsikt, ni kanske inte håller med mig men det behöver ni heller inte göra.
 
Jag älskar Miley, lika mycket då som nu. Hon har inspirerat mig så mycket och jag kan stolt säga att jag är en smiler. Hon har lärt mig att det är okej att göra misstag, att man inte ska ångra dom och det har hjälpt mig så himla mycket. Hon är en sån himla fin person på både in- och utsidan och det är så himla synd att det finns vissa folk som inte ser det. Det enda dom ser är det "dåliga", eftersom det är det som media visar. Och det är så otroligt jävla synd för hon gör så mycket bra, och hon är en bra förebild!
Visst, hon kanske röker och så, men det gör henne inte till dålig förebild FÖR HON ÄR INTE PERFEKT. Hon gör misstag som alla gör. Bara för att hon är känd och var EN GÅNG I TIDEN en Disney-stärna så betyder inte det att hon är perfekt.
Tycker också att det är så synd när folk säger att hon borde anpassa sig efter sina yngre fans. Har hon valt att vara idolen för dom eller? NEJ.
Och sen när folk jämför henne med när hon var typ 12 år och nu när hon snart är TJUGOETT, klart som FAN att hon har växt upp? Ni skulle väl inte vilja vara samma person som ni var när ni var tolv? Nu vet ju inte jag om dom som läser är tolv eller yngre, men skulle ni verkligen vilja vara den ni var för typ 5 år sen? 
Jag älskar Miley för hon vågar verkligen vara sig själv till 100%, även om hon får så mycket hat. Hon får så otroligt mycket hat men ändå så fortsätter hon och göra det hon gör, och det gör henne till en förebild. Hon är så himla galen och det är det som jag gillar så mycket!
Och om musikvideorna. We Can't Stop får mig verkligen glad, musikvideon är så konstig och rolig och får mig verkligen på bra humör. Musikvideon till Wrecking Ball var så otroligt fin. Miley var så sjukt otroligt jävla vacker i den videon. Och so what om hon var naken? Hon är ju inte direkt den enda.
 
Så det var mitt svar. Det blev väl lite mer än bara svaret på dom frågorna jag fick men kände att jag behövde skriva av mig lite. Och till dig som ställde frågan (cajjohjartamadde.blogg.se) så hoppas jag att du inte tog åt dig, svarade liksom åt "alla" som alltid ska klanka ner på henne. Puss & Kram
 
 

the autumn leaves falling down like pieces into place

 Godmorgon! Sitter här och dricker te och lyssnar på lite lugn musik. Stannade hemma idag också eftersom min röst fortfarande är hemsk haha. Senare idag ska jag åka och fixa pass, sååå spännande!! Så ska försöka vara tyst nu så kanske min röst blir liite bättre tills vi åker.
Tänkte gå ut på en liten promenad nu, jättemysigt väder! Dimma och sådär härligt kallt i luften, älskar det ♥ Verkligen höstväder! 
 
XOXO

Dump the Dude

Hejhejhej! Jag som sa att jag skulle börja blogga mer. Det gick ju.. bra? Haha, njaa. Men NU ska jag försöka att börja blogga mer, är såå bloggsugen så den här gången kanske det går bättre! Ska fixa om bloggen lite också. 
 
Egentligen skulle jag vara i skolan just nu, men eftersom min röst nästan är helt borta så stannade jag hemma i stället! Är så himla hes så snart tappar jag väl rösten helt och hållet.. Får försöka att vara tyst idag men det är ju så himla kul att prata när man är hes, haha. 
 
Såå, eftersom jag är hemma idag så tänkte jag fixa lite med bloggen. Så det blir väl en ny header och lite ändringar i menyn. Inte så mycket egentligen, men åh va skönt med nytt! Så nu ska jag börja fixa med det och fortsätta lyssna på älskade Dolly Parton! Åh vad jag älskar henne ♥ Puss på er!

RSS 2.0