Miley Ray Cyrus

 
Fick en fråga om vad jag tycker om Miley Cyrus nu och om hennes nya musikvideos, så jag tänkte svara på det genom ett inlägg. Och det här är MIN åsikt, ni kanske inte håller med mig men det behöver ni heller inte göra.
 
Jag älskar Miley, lika mycket då som nu. Hon har inspirerat mig så mycket och jag kan stolt säga att jag är en smiler. Hon har lärt mig att det är okej att göra misstag, att man inte ska ångra dom och det har hjälpt mig så himla mycket. Hon är en sån himla fin person på både in- och utsidan och det är så himla synd att det finns vissa folk som inte ser det. Det enda dom ser är det "dåliga", eftersom det är det som media visar. Och det är så otroligt jävla synd för hon gör så mycket bra, och hon är en bra förebild!
Visst, hon kanske röker och så, men det gör henne inte till dålig förebild FÖR HON ÄR INTE PERFEKT. Hon gör misstag som alla gör. Bara för att hon är känd och var EN GÅNG I TIDEN en Disney-stärna så betyder inte det att hon är perfekt.
Tycker också att det är så synd när folk säger att hon borde anpassa sig efter sina yngre fans. Har hon valt att vara idolen för dom eller? NEJ.
Och sen när folk jämför henne med när hon var typ 12 år och nu när hon snart är TJUGOETT, klart som FAN att hon har växt upp? Ni skulle väl inte vilja vara samma person som ni var när ni var tolv? Nu vet ju inte jag om dom som läser är tolv eller yngre, men skulle ni verkligen vilja vara den ni var för typ 5 år sen? 
Jag älskar Miley för hon vågar verkligen vara sig själv till 100%, även om hon får så mycket hat. Hon får så otroligt mycket hat men ändå så fortsätter hon och göra det hon gör, och det gör henne till en förebild. Hon är så himla galen och det är det som jag gillar så mycket!
Och om musikvideorna. We Can't Stop får mig verkligen glad, musikvideon är så konstig och rolig och får mig verkligen på bra humör. Musikvideon till Wrecking Ball var så otroligt fin. Miley var så sjukt otroligt jävla vacker i den videon. Och so what om hon var naken? Hon är ju inte direkt den enda.
 
Så det var mitt svar. Det blev väl lite mer än bara svaret på dom frågorna jag fick men kände att jag behövde skriva av mig lite. Och till dig som ställde frågan (cajjohjartamadde.blogg.se) så hoppas jag att du inte tog åt dig, svarade liksom åt "alla" som alltid ska klanka ner på henne. Puss & Kram
 
 

Kommentarer
Postat av: cajsa torres

jag älskar också Miley! Jag gillar henne faktiskt mer nu än innan #oops haha :)

2013-09-13 @ 15:36:22
URL: http://chawey.blogg.se
Postat av: Maolion

Min syn på Miley har faktiskt förändrats nu efter detta inlägget, jag såg bara allt så negativt innan och bah kände, nej. Men hon är faktiskt en otroligt stark människa som orkar fortsätta trots hatet. Love

2013-09-13 @ 18:27:31
URL: http://maolions.blogg.se/
Postat av: Elsa

Håller verkligen med dig, grymt inlägg ♥.

2013-09-13 @ 19:01:03
URL: http://elsajohnsen.blogg.se
Postat av: alice karlstedt

Åh, verkligen sjukt bra skrivet!!! Känner exakt likadant! Bästa Miley ♥♥♥♥

2013-09-14 @ 01:40:59
URL: http://aalicekarlstedt.blogg.se/
Postat av: MICHAELA. Tecknat - Foto- Mode - Skönhet m.m.

Håller med! Så fort det är Miley det handlar om så klagar folk, men handlar det om någon annan så är det tydligen okej enligt dem.

2013-09-14 @ 09:40:17
URL: http://mmicckis.blogg.se/
Postat av: Annika

Jag har inget emot Miley, älskar hennes nya stil. Men jag tycker hon ska försöka vara sig själv och inte hålla på som hon gör i sina musikvideos och uppträdanden. Såklart folk reagerar om hon försöker vara sexig, twerkar och allt sånt :S

2013-09-14 @ 13:12:50
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Annika

SV: ja, jag vet. Vissa lyckas ju vara sexiga osv. Men Miley gör ett stort magplask då hon försöker vara det, så såklart folk reagerar då det inte ser bra ut :s


tackar så mycket :D

2013-09-14 @ 21:03:41
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Sarah Persson

Det var en bra åsikt du hade, förresten vilken fin design du har! :) gjort den själv?

2013-09-14 @ 21:52:11
URL: http://justmesarah.blogg.se/
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

Miley<3 älskar Miley!
Dock tror jag att hon inte mår bra just nu och det är därför hon agerar utåt men hon har gått igenom mycket så det är väl inte jätte konstigt egentligen. Men att folk säger att hon typ är en dålig människa för att hon har föredras sedan hon blev känd är bara gaah.. Vanligtvis förändras människor sedan dem var 12. Men är ju oftast folk som inte vet så mycket som har sådana åsikter.. Hon har en så sjukt grym röst och de har jag tyckt sedan typ 2009, hon är bäst :)

2013-09-14 @ 23:06:11
URL: http://efji.blogg.se/
Postat av: ida. ♛ [fotografi och hästar]

åhhhh, äntligen någon som förstår hahhahahah! ;) Tycker precis samma!!! Och att alla ska bry sig egentligen, mind your own business lix :'') Hon får göra preeeeeeecis hur hon vill!!
sv; åh tack så jättemycket!! ❤ ja de förstår jag, de är bäst :'D
kram

2013-09-15 @ 19:57:27
URL: http://prinsesc.blogg.se
Postat av: A L I C E L A R S D O T T E R ♥

Visst är de mysiga! Jag med! Men gillar ju såklart sommaren mer!:)

2013-09-15 @ 20:34:19
URL: http://alicelarsdotter.blogg.se
Postat av: A L I C E L A R S D O T T E R ♥

Tack du!!

2013-09-15 @ 20:35:44
URL: http://alicelarsdotter.blogg.se
Postat av: johanna

Håller helt med dig!! har skrivit ett inlägg här som du gärna får läsa:
http://johannaewardz.blogg.se/2013/october/miley-cyrus.html#comment

2013-10-13 @ 11:59:42
URL: http://johannaewardz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0