long time no see

Godmorgon! Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här, men har inte haft varken tid eller lust. Sorry!
 
Idag är det tisdag och på torsdag börjar jag skolan. Så himla sjukt att sommarlovet är redan slut!? Vart tog det vägen liksom? Men det gör inte så jättemycket faktiskt, är så sjukt taggad på höst!! Ååh älskade årstid ♥
Börjar ju ny skola också! Nu är det alltså MIN tur att börja gymnasiet. Så jävla sjukt. Ska gå stylistlinjen på Nobelgymnasiet i Karlstad. Är så jävla nervös men ändå så himla taggad! Att få lära sig ännu mer om smink och att sminka, hålla på med hår och allt annat.. Och sen att träffa massa nytt folk ser jag såå fram emot! 
 
Nej nu orkar jag inte skriva mer haha. Konstigt bildlöst inlägg, as usual. Men ville bara skriva lite hur det står till och så haha. Ska i alla fall börja blogga oftare nu! Får se hur det går när skolan börjar.. Men ska försöka iaf! 
 
Puss på er ♥
 
 

Kommentarer
Postat av: MADDISENJ.SE

Ibland har man helt enkelt inte lust med bloggen och då är det bättre att låta bli D:

2014-08-19 @ 10:58:39
URL: http://maddisenj.se
Postat av: Elin Brolin

Hej.

Jag tävlar just nu i en tävling om att få bli förband till "Heather Peace" i London i Oktober. Det skulle betyda SÅ MYCKET för mig om du ville rösta på mig! Det gör du genom att gå in här:
http://elinbrolin.se/2014/august/vote-for-me-to-heather-peace.html#comment

Och läs vidare. Tack jag älskar dig! förlåt om du hatar sådant här... Jag vill bara hur gärna som helst komma vidare i denna tävling, att få känna sig som en riktig professionell sångerska, och att få ens stå på en scen inför tusen människor... wow... Kan egentligen inte ens beskriva känslan!
Allt du egentligen behöver göra är att ha en facebook och gilla en knapp... Om du vill dela med dig av detta och kanske hjälpa mig vinna, skulle det betyda mer än GULD! Jag grät när jag fick reda på att jag gått vidare, haha. Tack så mycket för hjälpen :)

Vet inte hur jag ska tacka dig om du hjälper mig, varje liten gilla-knapp betyder mycket för mig. Tack. 100 gånger om. Kramar och ta hand om dig!

2014-08-19 @ 18:02:21
URL: http://elinbrolin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0