En liten update

Hejhej! Har egentligen inget speciellt att skriva, men känner för en liten update bara.
 
Just nu sitter jag och målar naglarna, riktigt hemska är dom haha. Idag är det fredag och jag ska egentligen vara i skolan men eftersom jag har feber så är jag hemma. Det började i onsdags då jag och några vänner var på besök på Plusgymnasiet i Karlstad (Stylistlinjen♥♥), hade ont i halsen, hostade, ont i huvudet osv.. Mådde verkligen inte bra. Så på torsdagen fick jag feber, 39,9 som högst. Usch! Imorse låg den på 37 nånting, vet inte vad den ligger på just nu.
Idag skulle alla niorna lyssna på Mietek Grocher, han som överlevde andra världskriget. Har sån jävla ångest för att jag missar det för jag har velat höra honom såååå länge. Ångrar att jag inte gick på det förra året, men får hoppas han kommer nästa år. Paniiiiiiiiiiiik måste se honom!!!!!!!!!!!!! åååååååh.
 
Aja nu ska jag fortsätta med naglarna och lyssna på musik. Tänkte också fixa med bilderna från London så jag kan lägga upp dom på bloggen! Yay.

2014 RESOLUTIONS

 
Äta nyttigare & börja träna.
Hade det här löftet förra året också. Gick det bra? Hm, nä. Alltså det funkar i någon vecka men sen så sitter man där och äter allt man får tag på. Men så ska det inte vara iår! Ska försöka äta så nyttigt som möjligt, alltid välja det nyttigare alternativet osv och dricka mycket vatten, minst 8 glas om dagen. Ska också börja träna, mycket kondition och styrka. Inte varje dag, men ska i alla fall försöka ta en promenad varje dag.
Vill kunna se resultat på kroppen, men vill också verkligen bli nyttig. Känna mig fräsch liksom. Och få fin hy, hår, naglar osv..
 
Sköta skolan.
Nu JÄVLAR ska jag bli bättre i skolan. Hade det här löftet förre året också, men hur gick det? Så jävla dåligt. Alltså jag vet verkligen inte vad det är med mig, men skola är verkligen inte min grej. Skäms något otroligt över mina betyg och kommer verkligen inte komma in på det gymnasiumet som jag vill om dom fortsätter att se ut så här. Och vill verkligen komma in på det jag vill!!!!!! Så nu blir det att kämpa som fan i skolan. Vill gå ut nian med bra betyg och verkligen känna mig stolt. Och det kommer jag, bara jag har viljan! 
 
Hålla tider.
Till lektioner kommer jag i tid, men när det gäller att åka till kompisar så kommer jag alltid typ en timme försent. Pinsamt? Ohja. Men det ska jag försöka ändra! Jag vet inte vad det är som gör att jag blir sen, men jag är bara så jävla dryg. Skyndar ju mig jättemycket men tiden går ju typ dubbelt så fort? Stört. Men det ska jag försöka bli bättre på!
 
Vara POSITIV, GLAD & TACKSAM. 
Ska vara så glad som möjligt hela tiden. Hitta lycka varje dag, alltid tänka postitvt, vara mer tacksam.. För alltså, egentligen har jag allt man önskar sig. Frisk familj, ett hem, mat på bordet osv.. Vad mer kan man begära? Kanske inte har den fetaste plånboken men jag bor hellre på gatan än att nån i min familj dör. Även så sitter man alltid och klagar för man inte har det eller det, eller inte kan resa som alla andra gör. Men tänk dom som verkligen inte har något, som blir lycklig för bara en brödbit. Eller dom som har mist någon nära. Nej, jag har det fan jävligt bra. Bäst har jag det. 

TVÅTUSENFJORTON

 
Det känns så himla konstigt. 2013 har gått så jävla fort, läskigt fort. 2013 har varit ett väldigt speciellt år, det har hänt så mycket och jag har lärt mig så otroligt mycket. Även om det har varit många dåliga stunder så har det varit otroligt många roliga! Det känns så jävla skönt att året äntligen är slut och få en nystart, för det är det jag verkligen behöver. Har nog aldrig längtat så mycket till en nytt år, och heller aldrig varit så positiv. Kommer ihåg mitt förra nyårs inlägg jag skrev. Jag skrev att jag hade en positiv inställning och att 2013 skulle bli så bra osv, men jag tror verkligen inte jag var så positiv och taggad som jag är nu! Jag är verkligen SÅ taggad för 2014, det kommer verkligen bli ett bra år. Det känner jag på mig! Bara ordet tvåtusenfjorton känns så jäkla bra.
 
Som sagt var 2013 ett väldigt speciellt år. Har gjort så många otroligt dumma misstag, men också lika många lärdomar. Har också varit otroligt mycket tårar, men också lika många leenden. Så mycket känslor har det varit, jag har tänkt så jävla mycket det här året och jag har lärt mig så himla mycket.
Trots mycket dåligt har det hänt massa roliga saker också! Har varit utomlands och flygit för första gången, varit på min första konsert då jag såg One Direction, Mileys nya album, massa galna nätter med mina underbara vänner, Fryksdalsdansen i somras, varit i Stockholm osv osv.. Otroligt många bra & roliga saker!
Året slutade också perfekt. Firade med några av mina bästa vänner och hade så jäkla roligt. Perfekt avslut!
 
Men nu är jag redo att lägga 2013 bakom mig och bara fokusera framåt, på ett nytt och spännande år! Har massa roliga saker att se fram emåt. Ska åka till Polen, åka till Stockholm för att se Miley & Dolly (!!!!!!!!!!!!!!), balen i slutet av nian, Fryksdalsdansen i sommar, börja gymnasiet osv osv.. Och så klart massa roliga stunder med mina vänner! Åh vilket roligt år det kommer att bli!
 
Så nu har jag fått skriva av mig lite. Vet inte om det blev lite konstigt men det jag vill säga är att JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA TAGGAD FÖR TVÅTUSENFJORTON OCH DET HÄR ÅRET KOMMER BLI BÄST. Ta hand om er & era nära och kära, och ta ingen eller inget för givet. Alltid tänka positivt, hitta lycka varje dag, lär er av era misstag och alltid, alltid, alltid tro på er själva. Massa kärlek till er ♥ ♥ ♥ 

RSS 2.0