2014 RESOLUTIONS

 
Äta nyttigare & börja träna.
Hade det här löftet förra året också. Gick det bra? Hm, nä. Alltså det funkar i någon vecka men sen så sitter man där och äter allt man får tag på. Men så ska det inte vara iår! Ska försöka äta så nyttigt som möjligt, alltid välja det nyttigare alternativet osv och dricka mycket vatten, minst 8 glas om dagen. Ska också börja träna, mycket kondition och styrka. Inte varje dag, men ska i alla fall försöka ta en promenad varje dag.
Vill kunna se resultat på kroppen, men vill också verkligen bli nyttig. Känna mig fräsch liksom. Och få fin hy, hår, naglar osv..
 
Sköta skolan.
Nu JÄVLAR ska jag bli bättre i skolan. Hade det här löftet förre året också, men hur gick det? Så jävla dåligt. Alltså jag vet verkligen inte vad det är med mig, men skola är verkligen inte min grej. Skäms något otroligt över mina betyg och kommer verkligen inte komma in på det gymnasiumet som jag vill om dom fortsätter att se ut så här. Och vill verkligen komma in på det jag vill!!!!!! Så nu blir det att kämpa som fan i skolan. Vill gå ut nian med bra betyg och verkligen känna mig stolt. Och det kommer jag, bara jag har viljan! 
 
Hålla tider.
Till lektioner kommer jag i tid, men när det gäller att åka till kompisar så kommer jag alltid typ en timme försent. Pinsamt? Ohja. Men det ska jag försöka ändra! Jag vet inte vad det är som gör att jag blir sen, men jag är bara så jävla dryg. Skyndar ju mig jättemycket men tiden går ju typ dubbelt så fort? Stört. Men det ska jag försöka bli bättre på!
 
Vara POSITIV, GLAD & TACKSAM. 
Ska vara så glad som möjligt hela tiden. Hitta lycka varje dag, alltid tänka postitvt, vara mer tacksam.. För alltså, egentligen har jag allt man önskar sig. Frisk familj, ett hem, mat på bordet osv.. Vad mer kan man begära? Kanske inte har den fetaste plånboken men jag bor hellre på gatan än att nån i min familj dör. Även så sitter man alltid och klagar för man inte har det eller det, eller inte kan resa som alla andra gör. Men tänk dom som verkligen inte har något, som blir lycklig för bara en brödbit. Eller dom som har mist någon nära. Nej, jag har det fan jävligt bra. Bäst har jag det. 

Kommentarer
Postat av: Clara

Tack fina du!

2014-01-05 @ 00:20:31
URL: http://clararingqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0