TVÅTUSENFJORTON

 
Det känns så himla konstigt. 2013 har gått så jävla fort, läskigt fort. 2013 har varit ett väldigt speciellt år, det har hänt så mycket och jag har lärt mig så otroligt mycket. Även om det har varit många dåliga stunder så har det varit otroligt många roliga! Det känns så jävla skönt att året äntligen är slut och få en nystart, för det är det jag verkligen behöver. Har nog aldrig längtat så mycket till en nytt år, och heller aldrig varit så positiv. Kommer ihåg mitt förra nyårs inlägg jag skrev. Jag skrev att jag hade en positiv inställning och att 2013 skulle bli så bra osv, men jag tror verkligen inte jag var så positiv och taggad som jag är nu! Jag är verkligen SÅ taggad för 2014, det kommer verkligen bli ett bra år. Det känner jag på mig! Bara ordet tvåtusenfjorton känns så jäkla bra.
 
Som sagt var 2013 ett väldigt speciellt år. Har gjort så många otroligt dumma misstag, men också lika många lärdomar. Har också varit otroligt mycket tårar, men också lika många leenden. Så mycket känslor har det varit, jag har tänkt så jävla mycket det här året och jag har lärt mig så himla mycket.
Trots mycket dåligt har det hänt massa roliga saker också! Har varit utomlands och flygit för första gången, varit på min första konsert då jag såg One Direction, Mileys nya album, massa galna nätter med mina underbara vänner, Fryksdalsdansen i somras, varit i Stockholm osv osv.. Otroligt många bra & roliga saker!
Året slutade också perfekt. Firade med några av mina bästa vänner och hade så jäkla roligt. Perfekt avslut!
 
Men nu är jag redo att lägga 2013 bakom mig och bara fokusera framåt, på ett nytt och spännande år! Har massa roliga saker att se fram emåt. Ska åka till Polen, åka till Stockholm för att se Miley & Dolly (!!!!!!!!!!!!!!), balen i slutet av nian, Fryksdalsdansen i sommar, börja gymnasiet osv osv.. Och så klart massa roliga stunder med mina vänner! Åh vilket roligt år det kommer att bli!
 
Så nu har jag fått skriva av mig lite. Vet inte om det blev lite konstigt men det jag vill säga är att JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA TAGGAD FÖR TVÅTUSENFJORTON OCH DET HÄR ÅRET KOMMER BLI BÄST. Ta hand om er & era nära och kära, och ta ingen eller inget för givet. Alltid tänka positivt, hitta lycka varje dag, lär er av era misstag och alltid, alltid, alltid tro på er själva. Massa kärlek till er ♥ ♥ ♥ 

Kommentarer
Postat av: Elin

vilken fin blogg du har!

2014-01-05 @ 18:10:03
URL: http://glossfashion.com/elincolmsjo

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0