Wilma

 
En bild jag tog på Wilma sist vi var och fotade. Sååå fin är hon!

Another one

 
En annan av alla mina favorit röda mattan-looks á la Miley är den här som hon bar på Grammys 2011. Är helt käääär i Roberto Cavalli klänningen, så fruktansvärt snygg! Och smyckena är ju bara helt ♥ ♥ ♥ I'm in looove.

Converse

 

You better work bitch

 

Wavy hair

 
Lite halv vågigt hår som jag fixade på Wilma sist vi var ute och fotade.

Style inspiration: Little Mix

 

Prom

 
Några bilder jag tog på min syster när hon hade bal. Så himla fin var hon! Och håruppsättningen var såå fin.

Dolly Parton

Hejhej! Igår kom jag hem efter att ha spenderat några dagar i Stockholm med mamma. Anledning till varför vi åkte dit var för att vi skulle på Dolly Parton's konsert i Globen, och den var såååå bra!! Åh vill bara tillbaka! Skulle ni få chansen att gå på en Dollykonsert, ta den! Hon är så sjukt inspirerande, rolig och underhållande.
 
Vi har också shoppat, ätit massa god mat, åkt Globen Skyview, fikat på älskade älskade Starbucks, varit i Gamla Stan osv osv. Tre jätteroliga och mysiga dagar! :) 
 
Hoppas ni mår bra! Kram ♥

drop-dead gorgeous

 
Candice Swanepoel är ju lätt en av dom vackraste i hela världen. Så himla snygg!

Breakfast

 
Min och Wilmas frukost imorse made by me. Har velat testa att göra det här ett tag efter att jag sett såå många liknande bilder på tumblr, weheartit osv. Bara att skära en vattenmelon på mitten, gröpa ur innehållet och sen fylla i med andra frukter. Jag hade i bl.a jordgubbar, ananas, vattenmelon, mango och kiwi och ååh så gott det blev.

Jobbat klart

 
Idag fick jag äntligen sommarlov på riktigt! Efter tre veckors sommarjobb så var det sååå skönt att få sluta, fast jag kommer att sakna det ganska mycket. Jag och Wilma fick faktiskt samma sommarjobb iår vilket var riktigt kul. Vi jobbade på ett dagis och jag trivdes så bra där! Så lite tråkigt ändå att sluta, men åååh va skönt det ska bli att få sova ut & inte behöva gå upp så tidigt på morgonen hehe.
Jag och Wilma firade i alla fall med en varsin glass efter att vi slutat, så mysigt! Det är verkligen sånna här små grejer som gör livet så perfekt. Emmy kom också efter en stund, så skönt att få träffa henne också!

We ain't ashamed of who we are

 

July 1

 

RSS 2.0