One Direction & Isadora

One Direction "Our Moment" 30ml 
Isadora Eye Shadow Palette 62 "Highlands"
 
Inatt kom jag hem efter en jätterolig dag på Gekås i Ullared. Köpte inte så jättemycket (känns det som hehe) men här är två grejer i alla fall. Parfymen kostade 189kr och paletten 119kr om jag inte minns fel. Är jättenöjd med båda grejerna och parfymen luktar sååå gott! 

Bobby

 En bild jag tog på min fina hund för ett tag sen. 

Sommarlov

Heeejj!!
 
Orkar inte skriva ett inlägg egentligen men vill bara uppdatera lite. Det går verkligen så drygt med bloggen haha, men ska försöka bli bättre! Har ju fått sommarlov så ska försöka blogga oftare nu, dock så sommarjobbar jag nu men nästa vecka är det sista veckan så har inte fått sommarlov riktigt än hehe. Har gått på sommarskola också för matten och idag var det sista dagen efter två veckors tid. Hade F när jag gick ur 9:an men nu har jag fått E! Weii. Känner mig så sjukt dålig, haha. Men är så sjukt glad att jag blev godkänd! Så nu är det bara att hålla tummarna för att jag kommer in på gymnasiet! :)
 
Asså vet inte vad jag ska skriva. Imorgon åker jag i alla fall till Ullared över dagen med Wilma, åååh ska bli så kul!!!! Längesen jag var där nu. Haha nej nu orkar jag inte skriva mer! Bildlöst inlägg men det får väl gå. Hoppas ni mår bra! ♥ pussar och kramar

One year ago

 
Idag är det ett år sen We Can't Stop släpptes. Gud, kommer ihåg den dagen som igår haha. Så mycket har förändrats på ett år, väldigt läskigt egentligen. För ett år sen trodde jag verkligen inte att jag skulle få se Miley live, men de gjorde jag. Sjukt.

Stockholm

Hejhejhej! I söndags kom jag hem efter en underbar helg i Stockholm. Har varit på Miley's konsert, träffat  Hannalicious, varit på Gröna Lund och shoppat osv. Åh vad kul det har varit! Miley konserten var så himla GRYM, kan inte fatta att jag faktiskt sett henne på RIKTIGT, varit i samma rum som henne!?!? Helt sjukt. Så jävla värt pengarna iaf, har ni chansen att se henne SÅ GÖR DET! Ni kommer inte att ångra er. Träffade som sagt Hannalicious också efter konserten vilket var så himla kul! Hon inspirerar mig sååå mycket så det var så kul att få träffa och prata med henne!
Lite nya grejer fick följa med hem också som jag kommer att visa senare ikväll så stay tuned typ! Haha nejdå. Bildlöst inlägg men aja, puss på er!

RSS 2.0