Första inlägget

 
Hej!
Nu har jag äntligen öppnat min nya blogg efter att jag har fixat den ett bra tag! Jag hade en blogg förut (lillamillan.blogg.se) men bestämde mig för att lägga ner den eftersom jag inte bloggade mycket och när jag bloggade var det bara små korta inlägg om ingenting bara för att uppdatera. Alltså bara en onödig blogg som ingen läste.
 
Men jag ville ändå inte sluta blogga, utan jag ville börja om från början. Men jag ville inte ha kvar mina gamla och pinsamma inlägg, men jag vill ändå ha kvar dom. Så då bestämde jag mig för att göra en ny blogg, så att jag kunde ha kvar dom gamla inläggen men ändå börja om från början. Smart va? Hah nejdå.
 
Så på den här bloggen kommer jag att skriva när jag har lust och tid, så det inte blir massa tråkiga och onödiga inlägg som på min gamla blogg.
 
Men nu vet jag inte om det är nya eller gamla läsare som läser detta, så jag tänkte skriva lite om mig själv!
 
Jag heter Emilia och är en fjortonårig tjej från Värmland. Som ni kan läsa i min meny så har jag ett stort intresse för foto, och har min egna systemkamera. Jag är också väldigt intresserad av mode och makeup, och skulle gärna vilja bli stylist eller något liknande när jag blir äldre. I min blogg kommer jag att blogga om lite allt möjligt, foto, mode, tankar osv!
 
Hoppas ni kommer att gilla min blogg! Puss ♥

RSS 2.0