My mascara is too expensive


You can't learn without making a mistake first

 
Alla gör vi misstag, för ingen av oss är perfekt. Jag har i alla fall lärt mig att inte ångra dom, för då blir bara allt så himla jobbigt. Visst, det är klart man kanske ångrar sig, men man lär sig alltid av dom, och då vet man att man aldrig ska göra om det. Och man blir inte en sämre person bara för att man gör ett misstag, för det är så lätt hänt. Även om folk kanske får dig att känna dig som en dålig person på grund av ett misstag så är du inte det. För det är så himla lätt hänt, men life goes on och man lär sig. You can't learn without making a mistake first. Tänk på det!

Style inspiration: Miley Cyrus

 
En av mina stilinspirationer är Miley Cyrus. Hon har en sån himla snygg stil! Inspirerars riktigt mycket. Favoriterna av dom 6 outfiten ovan blir nog nr 2 och 3! Vad tycker ni om Miley's stil och vilken är eran favoritoutfit av dom ovan?

brown hair

I onsdags så färgade jag äntligen håret brunt! Dock är det lite fläckigt lite här och där, men det ska förhoppningsvis fixas så fort som möjligt! Är i alla fall riktigt nöjd, tack så jättemycket att du färgade mig Jennifer! ♥
 
Vad tycker ni?

just girly things


Linnea

 
Förut idag så fotade jag Linnea och här ser ni några av bilderna. Jag blev ganska nöjd med bilderna, men det var väldigt många som inte blev så bra. Menmen. Linnea är i alla fall så sjukt fin och hennes hår är verkligen to die for!
 
Vad tycker ni om bilderna?

Suede jacket

 
Den här mockajackan är så sjukt snygg! Har hittat en liknande för 800:- men det känns liite för dyrt, haha. Om ni vet vart man kan hitta en liknande som inte är allt för dyr, kommentera isåfall! Skulle bli jätteglad.
 
Vad tycker ni om den? Hiss/Diss?
 

Miley

 

Little Things

 

Wilma

 
I onsdags så fotade jag Wilma. Jag sminkade henne och lockade hennes hår, dock blev sminkningen inte så bra men jaja. Blev i alla fall väldigt nöjd med bilderna eftersom det var första gången jag fotade porträtt!
 
Vad tycker ni?

2013

 
Gott nytt år! Hoppas ni alla fick en bra start på det nya året!
 
Herregud, det är redan 2013!? Det känns så konstigt, 2012 gick sååå fort! 2012 har varit ett väldigt bra år, även om det fanns stunder som kanske var lite mindre bra. Har träffat massa nya människor och skaffat massa minnen som jag aldrig kommer att glömma!
 
Jag tror att 2013 kommer att bli så mycket bättre, kanske för att jag har en mer positiv inställning? Har massa planer inför 2013 så jag känner på mig att det här året kommer att bli grymt!
 
Blev en bra start på året också. Firande med några vänner med god mat, raketer och massa skratt! Vi rabblade upp massa minnen från 2012 också, minnen som jag inte kommer att glömma!
 
Har några nyårslöften som jag längtar efter att få klara, jag kan om jag vill! Några av mina nyårslöften är:
• Äta mer nyttigt och börja träna
• Fixa bättre betyg
• Få bättre självförtroende & självkänsla
• Ta massa kort! Vill ju ha massa bilder från alla minnen som kan titta tillbaka på och tänka, vilket år!
 
Så bye bye 2012, and hello 2013!

RSS 2.0