Kat Von D

Lock-It Tattoo Foundation / Rehab Priming Elixir / Lock 'N Load Makeup Setting Mist / Autograph Eyeliner "Puro Amor" / Painted Love Lipstick "Homegirl" / True Romance Eyeshadow Palette "Saint"
 
Åh vad jag älskar Kat Von D's smink som finns på Sephora! Produkterna ovan är några av dom alla jag vill ha. Sminket verkar så himla bra och själva "förpackningarna" är ju så sjukt snygga! Så himla synd att man inte kan beställa på hemsidan till Sverige (eller kan man det? Om ni vet, KOMMENTERA!) och närmsta Sephora ligger i Stockholm. Varför kollade jag aldrig efter det när jag var i Stockholm? DUMT MISSTAG, hehe.
 
Vad tycker ni om sakerna? Har ni något därifrån? 

Linnea

 
För någon vecka sen så sminkade jag och lockade håret på fina Linnea. Fotade gjorde jag också. Bilderna blev inte så jättebra men jaja. Sminkningen ser man kanske inte så mycket men jag blev faktiskt ganska nöjd! Och hennes hår är ju bara såå fint. ♥ ♥

Sephora

 
I tisdags så åkte min klass + en annan till Stockholm för att stanna där till onsdagen. Vi fick lite tid för att shoppa och då gick jag till Sephora för att kolla efter Urban Decay. SJÄLVKLART så var alla Urban Decay produkter slutsålda, men fick i stället med mig två ögonskuggspaletter och en crease brush (rounded crease nr 13) hem. Även om jag inte fick det jag egentligen tänkt köpa så är jag jättenöjd och jag är sååå glad för att jag fann borsten för jag har velat ha en sån såå länge.

HAPPY BIRTHDAY

 
Happy birthday till en av dom finaste personerna i världen. Min inspiration, min förebild, min idol. Miley Ray Cyrus ♥ I love you

Lalala

Howdyy! Hatar att börja inlägg så här men nu gör jag så i alla fall: Förlååt att jag inte bloggat på typ 5 år, hehe. Har inte haft ork, lust, tid osv.. Ska försöka bli bättre!
 
Som jag skrev i inlägget under så skulle jag till London, och jag kom hem för ja, en vecka sen ungefär? Har iaf vart asbraaa där, så himla fränt att se allt på riktigt! Big Ben, London Eye, London Bridge, helt otroligt!! Och Victoria's Secret, DAMN! Helt kär i den butiken alltså haha ♥ Så jag tänkte lägga upp lite bilder därifrån och allt jag köpt någon dag, när jag har tid. Men ska försöka fixa det den är veckan som kommer!
 
Allt från mig den här gången, pussar & kramar ♥ 

RSS 2.0