Braceface

Hallo! Första februari idag, weho. Den här månaden ska jag ha en liten challenge för mig, ska försöka att inte äta/dricka "onödiga" saker. T.ex godis, chips, bakelser, dricka, osv osv. Ska också dricka minst 1 liter vatten om dagen och ta en promenad varje dag. Har också gjort ett litet träningsschema för den här månaden. Älskar att tävla mot mig själv, så det ska bli kul att se hur det gick i slutet av månaden. Ska också bli kul att se om det blev någon förändring, på min kropp och min hy (har vääääldigt dålig hy). Känner mig jättetaggad! 
Än så länge har det gått bra. Började dagen med att ta en promenad som jag inte gjort på jääääättelänge för att jag varit sjuk, efter det tog jag ett glas vatten och en kopp te och fruktsallad med keso. Så inget onyttigt än så länge!
 
Igår fick jag också tandställning, dock bara i överkäken än så länge. Men guuuuud vad ont det gör!!! Mina tänder är jätteömma och så skaver tandställnigen så inni helvete. Har världens sår inne i munnen haha men guud vad ont det gör. Äta kan jag heller inte göra :( Aja, det blir väl bättre snart.
 
Nej nu ska jag ut och skotta snö, dagens träning hehe! Puss & Kram 
 
 

RSS 2.0